COVOR PVC, montaj si intretinere pardoseli din PVC

ce este pardoseala din Covor PVC

COVORUL PVC este o pardoseală caldă, modernă, cu design deosebit și cu ocalitate superioară pardoselilor clasice, având urmatoarele avanaje:

Pardoseli sportive - covor PVC pentru SPORT

Covorul PVC pentru Sport este special creat pentru spatiile sportive.

Se poate instala in spatii destinate sporturilor de performanta, salilor de sport ale scolilor sau gradinitelor, salilor de fitness sau de dans, iar caracteristicile tehnice il fac ideal pentru toate solicitarile la care este supus in competitiile sportive.

Montaj Covor PVC  - Recomandari de montaj

Fiind o pardoseală caldă, modernă, cu design deosebit și cu o calitate superioară pardoselilor clasice, necesita un montaj corect efectuat de catre un personal calificat pentru a beneficia pe deplin de toate avantajele si durata de viata a covorului PVC.

Catalog Sarlon tech sparkling

Covorul PVC Sarlon Tech Sparkling este o pardoseala proiectata si fabricata folosind tehnologii energetice 100% ecologice. Cu o grosime de 2,6 mm si un strat de uzura de 0.7mm face fata cu brio atat traficului usor cat si unui trafic intens.

Paletar de culori  Altro Walkway 20 - VM20

Altro Walkway 20 - VM20 este un covor antiderapant disponibil in 10 culori noi cu cipsuri. Are proprietati excelente de ascundere a depunerilor si vine cu design sporit (culori cu cipsuri care completeaza pe cele uni pentru flexibilitate in design).

Catalog TARKET iQ Optima