Termosisteme

EVESICRAN SUCEAVA ofera solutii complete atat pentru amenajari interioare cat si pentru izolatii exterioare si fatade.

  • Tencuiala nobilă structurată este utilizată pentru finisarea decorativă şi protecţia pereţilor exteriori şi interiori ( sisteme termoizolatoare, tencuieli de var şi ciment, beton şi alte suporturi minerale ), a suprafeţelor interioare sau exterioare ale pereţilor şi tavanelor încăperilor construcţiilor civile sau industriale.
  • Tencuiala mozaicată DELAP decorează şi protejează în acelaşi timp suprafaţa pe care este aplicată. Este un material de finisaj aplicabil pe suprafeţe rigide, interioare sau exterioare.
  • Lipirea placilor flexibile, a placilor ceramice, marmurei,a pietrelor naturale ,sau altor placi destinate finisajelor sau utilizarea la pereti interiori,exteriori si lemn stratificat sau OSB nu mai este o problema, ci devine o placere folosind adezivul DEFLIX.

 paletar de culori tencuiala evesicran suceava

Tencuiala nobila structurata - tencuiala decorativa DELAP

Folosind tencuiala nobila structurata putem proteja si imbraca o casa in acelasi timp. Se pot alge combinatii de culori care sa se potriveasca stilului personal si in acelasi timp se poate proteja constructia impotriva umezelii si a murdariei. Alegand DELAP, permitem peretelui sa respire si prelungim rezistenta in timp a elementelor de constructii.

Tencuiala MOZAICATA DELAP

Cand situatia impune folosirea unui material foarte rezistent, insa va doriti ca aspectul casei sa nu fie afectat prin aplicarea unui finisaj tern, solutia este una singura: tencuiala mozaicata. Datorita compozitiei sale, produsul creste rezistenta suprafetei pe care este aplicat la actiunile diversilor factori externi. Tencuiala mozaicata este un amestec lichid vascos, cu granule de marmura si cuart colorat si un liant. Culoarea tencuielii este data de culoarea granulelor de cuart utilizata la realizarea amestecului, iar aspectul poate fi mat (granule de 1.2 mm) sau lucios (granule de 1.6 mm).

ADEZIV DELFIX pentru amenajari exterioare si interioare

Lipirea placilor flexibile, a placilor ceramice, marmurei pietrelor naturale sau altor placi destinate finisajelor sau utilizarea la pereti interiori sau exteriori si lemn stratificat sau OSB nu mai este o problema, ci devine o placere folosind adezivul DELFIX. Pe langa aria mare de intrebuintare mai are un alte avantaje cum are fi ca adezivul este gata preparat, se depoziteaza in galeti inchise etans si se poate folosii ori de cate ori este nevoie.